A TOPI AUTÓSISKOLA: 27 ÉVES

Bízzon tapasztalatunkban, állunk rendelkezésére, mert vezetni jó!

 

- Szeretettel köszöntjük a TOPI autósiskola, tájékoztató weblapján. Örülünk, hogy az eddigi szűkszavú  hirdetéssel, vagy rövid telefonbeszélgetéssel ellentétben bővebb tájékoztatást tudunk Önnek nyújtani.

-   Iskolánk 1991-óta működik. Nálunk az elmúlt évek alatt több ezren szereztek vezetői engedélyt. Ők már teljes jogú tagjai a közúti közlekedés nagy családjának.

- Sokan keresnek fel bennünket a közlekedési szabályok módosításánál, illetve olyankor, ha közlekedési információra van szükségük. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező oktató gárdánk örömmel áll rendelkezésükre.

   -  A vezetés tanítása-tanulása nehéz de örömteli feladat. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy az Ön képzése olyan körülmények között történjék meg, amely a legsikeresebbé teszi a folyamatot.

   -       Fő profilunk a B-kategóriás képzés, de nagyon fontosnak érezzük, hogy a jogosítvánnyal rendelkezők is tovább képezhessék magukat. E cél érdekében, idén beindítottuk a vezetéstechnikai tréninget, aminek keretében, Budapest legmodernebb rántópados vezetéstechnikai pályáján, mindenki saját autójával kipróbálhatja, fejlesztheti vezetéstechnikai tudását, s megismerheti, hogy miként viselkedik gépkocsija extrém helyzetben.

     Célunk: hogy Ön megtanuljon jól vezetni!

 jelmondatunk:…, mert vezetni jó!!!Vigyor

brunczvikmiklos@gmail.com

 


 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 256
Tegnapi: 140
Heti: 2 021
Havi: 5 553
Össz.: 608 405
Oldal: Magunkról
A TOPI AUTÓSISKOLA: 27 ÉVES - © 2008 - 2018 - topijogsi.hupont.hu