A TOPI AUTÓSISKOLA: 26 ÉVES

Bízzon tapasztalatunkban, állunk rendelkezésére, mert vezetni jó!

Név

telefon

Email cím

Időpont: hó,nap.óra

 

 

 

 

 

Kérem másolja ki az adatlapot, majd töltse ki pontosan, és fájl formátumban csatolmányként küldje el a brunczvikmiklos@gmail.com e-mail e-mail címre. Az időpont rovatba, az előre egyeztetett időpontot írja be. (pl 07.21. 9óra, vagy 11óra30) Továbbá  kérem, hogy küldje el e-maiben a bónuszt, kupont,vagy vouchert. Köszönöm Brunczvik Miklós

 

FONTOS!!!!

Kérem Önöket, hogy a tréning előtti délután, vagy mielőtt elindulnának nézzék meg ezen az oldalon,  hogy nem hibásodott-e meg a pálya rendszere, hogy meg lesz-e tartva a foglalkozás, hogy ne utazzanak feleslegesen. Különösen felhívom ennek a tájékozódásnak fontosságára, a vidékről érkezők figyelmét. Amennyiben az Önök hibáján kívül marad el a tréning, úgy természetesen felajánlunk egy másik időpontot, s akkor sem ér senkit kár, ha közben lejár a bónuszuk, kuponjuk, vagy voucherjük határideje.

Kérem, figyeljék a bónusz, vagy a kupon lejáratának idejét, mert a lejárat után már nem tudjuk beváltani azokat, és a kedvezményüket elvesztik, s így nem tudunk tréning időpontot biztosítani. Ha tréning időpontja már a lejárat után lenne, úgy küdjék el időben a bónuszukat, s kedvezményük megmarad, s utána még két hónap áll a rendelkezésükre, hogy tréninget elvégezzék. A későn beváltott bónuszok, kuponok által keletkezett veszteségért az autósiskola nem vállalja a felelőséget. Tehát a sorrend: beváltás-időpont választás-tréning.   

             

  A mai nap lesz tréning!!!Vigyor  

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 193
Tegnapi: 196
Heti: 728
Havi: 8 318
Össz.: 560 910
Oldal: Veztech adatlap
A TOPI AUTÓSISKOLA: 26 ÉVES - © 2008 - 2017 - topijogsi.hupont.hu